Keratin

Keratinbehandling passar dig som vill ha rakt och glansigt hår. Med denna behandling slipper du frissigt hår så fort det är lite fuktigt ute eller i luften. Keratinbehandlingen återuppbygger och gör skadat hår friskt igen.

Behandlingen innehåller inte några kemikalier som är skadliga för håret. Tvärtom skyddar och vårdar den redan skadat hår.

Beroende på hårets skick kan antalet behandlingar variera. De flesta behöver bara en behandling för att se fantastiskt resultat och det brukar hålla i sig i 3-6 månader.

Håret blir glansigt, mjukt och lättstylat då håret får ett skyddande keratinlager som hjälper håret bli starkt och hålla ihop skikten så att hårstrået klarar av att bli längre.

Hur mycket kostar keratin?

Se vår prislista

Hos oss hittar du alltid något som passar just ditt hår med hjälp av din frisör samt bra information om din hälsa som hör ihop med din skönhet.

Ett urval av varumärken vi jobbar med

Bli medlem i vår kundklubb

...och få första klippningen gratis!

*Genom att bli medlem i vår kundklubb accepterar du att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Du kan närsomhelst gå ur vår kundklubb genom att kontakta oss. 

Medlemskapet är helt kostnadsfritt. Som medlem i vår kundklubb får du möjlighet att göra personliga hud-, hår- och makeupanalyser utförda av auktoriserade hudterapeuter, frisörer och makeupartister. Som Salong Violett Exklusiv Medlem får du dessutom speciella erbjudanden, lägre pris och möjlighet att handla de senaste skönhetsprodukterna innan alla andra, samt notiser om senaste nytt inom hår & naglar. Självklart samlar du även poäng på dina köp, som du kan utnyttja vid andra köptillfällen.