Klippning

Herr & dam

Vi inleder alltid, om kunden vill, med en härlig hårtvätt för att få kunden avslappnad innan vi rådgör med denne om dennes önskemål.

Individualitet är ett ledord i vår filosofi och vårt arbetssätt. Varje kund bereds möjlighet att utveckla sin personliga stil, oavsett vilka trender som råder.

Vi erbjuder allt inom rakning och fade-klippning. Trimma till skägget eller fråga efter en klassisk herrklippning – vår barberare hjälper dig till det bästa resultatet.

Genom diskussion & konsultation tror vi att kunden lämnar salongen nöjd och glad! 

Vi erbjuder drop-in för herrar och tidsbokning för både herrar och damer.

Hur mycket kostar klippning?

Se vår prislista

Hos oss hittar du alltid något som passar just ditt hår med hjälp av din frisör samt bra information om din hälsa som hör ihop med din skönhet.

Ett urval av varumärken vi jobbar med

Drop-in
för herrar
Boka tid
för herrar & damer

Bli medlem i vår kundklubb

...och få första klippningen gratis!

*Genom att bli medlem i vår kundklubb accepterar du att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Du kan närsomhelst gå ur vår kundklubb genom att kontakta oss. 

Medlemskapet är helt kostnadsfritt. Som medlem i vår kundklubb får du möjlighet att göra personliga hud-, hår- och makeupanalyser utförda av auktoriserade hudterapeuter, frisörer och makeupartister. Som Salong Violett Exklusiv Medlem får du dessutom speciella erbjudanden, lägre pris och möjlighet att handla de senaste skönhetsprodukterna innan alla andra, samt notiser om senaste nytt inom hår & naglar. Självklart samlar du även poäng på dina köp, som du kan utnyttja vid andra köptillfällen.