Om salongen

Salong Violett är en harmonisk och behaglig salong som startades 2012 i Västerås centrum. Vi på salongen fokuserar alltid på att ge kunden vår bästa service och kvalitet.

Salong Violett är namnet på gamla ”Ginas salong”, som startades 1998 på Berghamra (Jaktplansgatan) i Västerås. Där fanns salongen i 7,5 år innan den flyttade till centrum och fortsatte med samma ägare.

Hur jobbar vi?

Vid klippning och styling inleder vi alltid, om kunden vill, med en härlig hårtvätt för att få kunden avslappnad innan vi rådgör med denne om dennes önskemål. Vi strävar hela tiden efter att höja vår service och kvalitet och vi tror att samråd är nyckeln till nöjda och glada kunder.

Ett fint yttre och ett hälsosamt inre hör ihop, därför fokuserar vi på att ta hand om hela människan. Kom till oss för klippning, färgning, permanentbehandling, brud- & festuppsättning, makeup, nagelvård, vaxning, trådning av ansikte och ögonbryn, klassisk rakning av huvud och skägg, m.m.

Varför gör vi det?

Salong Violett vill göra avtryck på människors liv på ett positivt sätt. Det sägs att du ska älska vad du gör och göra vad du älskar, det är vårt mantra i salongen och det kan översättas till våra kunder. Vi är mer än bara frisörer, vi bygger förtroende.

Salong Violett erbjuder en stor tjänst genom att fokusera på kundernas behov och önskemål och därefter inspirera dem till att uppfylla dessa.

Vi ser salongsbesöket som mer än en tjänst, vi ser det som en upplevelse. Vårt utbildningsprogram är utformat enligt hög standard för att öka kunskapen i klippning, färg, stil och struktur samt bra attityd och service.

Drop-in
för herrar
Boka tid
för herrar & damer

– Peka över bild för mer info –

Violett

Violett

...är frisör & makeup artist, samt ägare av salongen, med 22 års erfarenhet i branschen.

Hos oss hittar du alltid något som passar just ditt hår med hjälp av din frisör samt bra information om din hälsa som hör ihop med din skönhet.

Ett urval av varumärken vi jobbar med

Undrar du över någonting annat?

Kontakta oss via vårt kontaktformulär nedan eller ring oss på 021-14 20 00.

Bli medlem i vår kundklubb

...och få första klippningen gratis!

*Genom att bli medlem i vår kundklubb accepterar du att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Du kan närsomhelst gå ur vår kundklubb genom att kontakta oss. 

Medlemskapet är helt kostnadsfritt. Som medlem i vår kundklubb får du möjlighet att göra personliga hud-, hår- och makeupanalyser utförda av auktoriserade hudterapeuter, frisörer och makeupartister. Som Salong Violett Exklusiv Medlem får du dessutom speciella erbjudanden, lägre pris och möjlighet att handla de senaste skönhetsprodukterna innan alla andra, samt notiser om senaste nytt inom hår & naglar. Självklart samlar du även poäng på dina köp, som du kan utnyttja vid andra köptillfällen.