Vilka är vi?

Violett

Efter 20 år driver Violett fortfarande sin salong. Hon älskar människor och bryr sig om dem, inte bara deras hår. Violett växte upp i sin mors frisörsalong i Iran och flyttade till Sverige 1992. Hon utbildade sig i Sverige för att komplettera sina kunskaper och fick gesällbrev 1998, varpå hon startade eget inom frisörbranschen. Sedan dess har Violett vidareutbildat sig inom klippning och färgning, för att hålla sig uppdaterad och ständigt utveckla sin karriär. För Violett hör god hälsa och friskt hår ihop. På Salong Violett erbjuder vi vår bästa service till kunderna, med förhoppningen om att kunderna går ut ur salongen med vacker styling och ett stort leende!

Gouny

Gouny flyttade från Syrien 2015 till Sverige för att leva fritt och i lugn och ro med sin fru och sina barn. Han jobbade som frisör i Syrien i många år och han fortsatte inom samma bransch i Sverige. Han gör allt inom barber och erbjuder skäggtrimning samt fading och styling av skägg. Dessutom utför han klassisk rakning med kniv och strävar helatiden efter att alla ska vara nöjda innan de lämnar salongen.

Hos oss hittar du alltid något som passar just ditt hår med hjälp av din frisör samt bra information om din hälsa som hör ihop med din skönhet.

Ett urval av varumärken vi jobbar med

Undrar du över någonting annat?

Kontakta oss via vårt kontaktformulär nedan eller ring oss på 021-14 20 00.

Bli medlem i vår kundklubb

...och få första klippningen gratis!

*Genom att bli medlem i vår kundklubb accepterar du att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Du kan närsomhelst gå ur vår kundklubb genom att kontakta oss. 

Medlemskapet är helt kostnadsfritt. Som medlem i vår kundklubb får du möjlighet att göra personliga hud-, hår- och makeupanalyser utförda av auktoriserade hudterapeuter, frisörer och makeupartister. Som Salong Violett Exklusiv Medlem får du dessutom speciella erbjudanden, lägre pris och möjlighet att handla de senaste skönhetsprodukterna innan alla andra, samt notiser om senaste nytt inom hår & naglar. Självklart samlar du även poäng på dina köp, som du kan utnyttja vid andra köptillfällen.