Vaxning

Hårborttagning ska inte behöva vara jobbigt. Det kan kännas jobbigt att hela tiden tänka på att behöva raka sig. Med vaxning skjuter du upp problemet i några veckor. 

Vi på Salong Violett är diplomerade vaxare och hjälper dig med att avlägsna oönskad hårväxt upp till 4 veckor. När du rakar dig tredubblas varje hårstrå i hårsäcken och medför att det växer ut mer hår som också upplevs som tjockt och synligt efter några få dagar. Hårstrån som växer ut efter en vaxning tredubblas inte, och regelbunden vaxning gör att stråna växer långsammare, blir tunnare och svagare.

Genom att vaxa bort håret, dras stråna ut från roten så att det tar längre tid för hårsäcken att bilda ett nytt hårstrå. Detta resulterar i en snabb, enkel och väldigt effektiv hårborttagningsmetod. 

Hur mycket kostar vaxning?

Se vår prislista

Hos oss hittar du alltid något som passar just ditt hår med hjälp av din frisör samt bra information om din hälsa som hör ihop med din skönhet.

Ett urval av varumärken vi jobbar med

Bli medlem i vår kundklubb

...och få första klippningen gratis!

*Genom att bli medlem i vår kundklubb accepterar du att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Du kan närsomhelst gå ur vår kundklubb genom att kontakta oss. 

Medlemskapet är helt kostnadsfritt. Som medlem i vår kundklubb får du möjlighet att göra personliga hud-, hår- och makeupanalyser utförda av auktoriserade hudterapeuter, frisörer och makeupartister. Som Salong Violett Exklusiv Medlem får du dessutom speciella erbjudanden, lägre pris och möjlighet att handla de senaste skönhetsprodukterna innan alla andra, samt notiser om senaste nytt inom hår & naglar. Självklart samlar du även poäng på dina köp, som du kan utnyttja vid andra köptillfällen.